1500-2000 tl Arası Buzdolabı Tavsiye ve Yorum


1- Uğur Ues 273D2K A++

Uğur Ues 273D2K A++ Buzdolabı En önemli avantajı, küçük boyutlarına rağmen(1462.580.58. mm) hacmi yetrili(208 L) olmasıdır. küçük evler, tek kişilik yaşamlar ve öğrenciler için iyi bir seçenek olabilir. bekarlar ve karavan için kullananlar daha çok tercih etmişler.

Uğur Ues 273D2K A++ yorum

Uğur Ues 273D2K A++ Buzdolabı Özellikler

  • Enerji Sınıfı: A++
  • Soğutma Sistemi: Statik.
  • Yıllık Enerji Tüketimi: 170 kWh.
  • Ses Seviyesi: 41 dB.
  • Soğutucu Net Hacmi: 166 lt.
  • Dondurucu Net Hacmi: 41 lt

Uğur Ues 273D2K A++ Buzdolabı Yorumlar?

Uğur Ues 273D2K A++ olumlu yorumlar

1- küçüklüğüne rağmen hacmi iyidir
2- Sesi çok azdır
3- Enerji tüketimi azdır
4- fiyatı uygundur

Uğur Ues 273D2K A++ olumsuz yorumlar

1- resimlerde göründüğünden daha küçüktür
2- uğur markasının bakım ve servisinden memnun olmamışlar


2- Vestel SC250 A+ 250 Lt

Vestel SC250 A+ 250 Lt Buzdolabı tavsiye

Vestel SC250 A+ 250 Lt Buzdolabı En önemli avantajı, daha küçük boyutlarına rağmen(144x54x57. mm) hacmi daha çoktur(250 L). küçük evler, tek kişilik yaşamlar ve öğrenciler için iyi bir seçenek olabilir.

Vestel SC250 A+ 250 Lt Buzdolabı Özellikler

  • Enerji Sınıfı: A+
  • Soğutma Sistemi: Statik.
  • Yıllık Enerji Tüketimi: 244 kWh.
  • Ses Seviyesi: 42 dB.
  • Soğutucu Net Hacmi: 210 lt.
  • Dondurucu Net Hacmi: 42 lt

Vestel SC250 A+ 250 Litre Buzdolabı Yorumlar?

Vestel SC250 A+ 250 Lt Olumlu Yorumlar

1- küçüklüğüne rağmen hacmi daha büyük
2- şık duruyor
3- Enerji tüketimi azdır
4- fiyatı uygundur

Vestel SC250 A+ 250 Lt Olumsuz yorum

1- resimlerde göründüğünden daha küçüktür
2- fazla karlanma yapıyor


3- Altus Al 328-T 280 Litre A+ Çift Kapılı

Altus Al 328-T 280 Lt A+ Çift Kapılı Buzdolabı yorumlar

Altus Al 328-T 280 Lt A+ Çift Kapılı Buzdolabı daha büyük ve geniş(161x54x60. mm) buzdolabıdır. hacmi daha çoktur(280 L), özellikle dondurucu bölümü daha büyüktür. küçük ve orta evler, tek kişilik veya yeni evlenmiş çiftler için uygundur .

Altus Al 328-T 280 Lt A+ Çift Kapılı Özellikler

  • Enerji Sınıfı: A+
  • Soğutma Sistemi: Statik.
  • Yıllık Enerji Tüketimi: 252 kWh.
  • Ses Seviyesi: 42 dB.
  • Soğutucu Net Hacmi: 201 lt.
  • Dondurucu Net Hacmi: 56 lt

Altus Al 328-T 280 Lt A+ Çift Kapılı Buzdolabı Yorumlar Nasıl?

Altus Al 328-T 280 Lt A+ Çift Kapılı Olumlu yorumlar

1- fiyatına göre daha büyük ve genişti
2- şık duruyor
4- No frost olmamasına rağmen karlanma yapmıyor
5- iyi soğutuyor
6- hızlı servis ve kurulum


Altus Al 328-T 280 Lt A+ Çift Kapılı Olumsuz yorumlar

1- çok seslidir
2- Sorumsuz Servis
3- Dondurmuyor
4- yan sanayi ürünü gibi hızlı bozuluyor

4- Finlux FXR-300-FN3000 300 LT A+ yorum

5- Vestfrost VF 3251 A+ 325 lt yorumlar


Buzdolabı alırken kaçınılması gereken 5 hata

Bir buzdolabı satın almak çok önemli. Yanlış karar verirseniz, bununla yıllarca, hatta belki on yıl veya daha uzun süre yaşamak zorunda kalırsınız. Yine de çıldırma. Her gün büyük bir cihaz için alışveriş yapmamanıza rağmen, vaktinden küçük bir planlama yapmak uzun bir yol kat eder. Bu kılavuz ve yorum, insanların buzdolabı satın alırken yaptıkları olağan hataları ortaya koymaktadır.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, kaçınılması gereken birçok tuzak var. Listede, mağazaya girmeden veya satın al düğmesini tıklamadan önce göz önünde bulundurmanız gereken şeyler var. Biri, evinizin dekoru için yanlış stili ve bitişi seçmektir. Diğeri ise kapasite ve yiyecek depolama ihtiyaçlarınız hakkında düşünmek değil. Ayrıntıları terletmek de önemlidir. Cantankerous iç çekmeceler ile yaşamak asla eğlenceli değildir. Soğuk etler, peynir, süt ürünleri için bölmeler var mı? Belki umursamıyorsun ama en azından taahhütte bulunmadan önce kontrol et.

Her gün kullanacağınız buz yapıcılar, su sebilleri ve otomatik su sürahileri gibi ekstralar büyük bir fark yaratabilir ve hatta kameralar ve akıllılar da önemli faktörlerdir. Ve bir başkası için sahip olunması gereken bir özellik sizin için para kaybı olabilir, bu yüzden önemli olan için ne ödediğinizi anlamak.

İşte buzdolabı alırken yapabileceğiniz en büyük hatalar.

Yanlış stili satın almak

Buzdolapları büyük kutular olabilir ancak monolitik olmaktan uzaktır. Bir dizi şekil, boyut ve tasarıma sahiptirler. Her stilin kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır. Bazı buzdolabı türleri genellikle daha ucuzdur ancak pek çok süslü özellik sunmaz. Diğerleri en son zil ve ıslıklara ek olarak büyük bir fiyata ve büyük boyuta sahip olma eğilimindedir.

Yanlış stil cihazı satın almak kötü haber anlamına gelebilir. Şişirilmiş bir fatura, hiç fırfırlar veya istediğiniz yere uymayacak bir şeyle sıkışıp kalabilirsiniz. İşte önemli buzdolabı stilleri listesi, böylece ne bekleyeceğinizi bilirsiniz

dondurucusu üstte olanlar

Klasik buzdolabı tasarımı, en iyi dondurucu tarzı modeller onlarca yıldır piyasada. Taze yiyecekler için bir ana soğutucu bölümü ve üzerinde daha küçük bir dondurucu bölmesi vardır. Dondurulmuş ürünleri saklamak için çok fazla alana ihtiyacınız varsa, bu tarz bir buzdolabı tavsiye olunmaz. Aynı zamanda oldukça basit cihazlardır ve kapı içi su sebilleri ve otomatik buz yapıcılar gibi ekstralardan yoksundurlar. Bunun tersi, diğer buzdolabı stillerinden daha uygun fiyatlı ve daha kompakt olma eğilimindedir.

Satın alın: Paradan tasarruf etmek istiyorsanız, lüks ekstralara ve küçük bir mutfağa ihtiyacınız yok

Satın almayın: Yüksek stil, bol miktarda saklama alanı ve lüks özellikler istiyorsanız.

Dondurucusu altta olanlar

Ortalama olarak bu buzdolapları, en iyi donduruculardan biraz daha büyük boyutlarda gelir. Alt kısımda daha büyük dondurucu bölümleri ile ters bir düzene sahiptirler. Taze yiyecekler için soğutulmuş bölüm bunun üzerinde yer alır. Alt dondurucu modelleri taze yiyeceklere daha kolay erişim sağlarken, donmuş yiyeceklere ulaşmak daha zor olacaktır. Çekmece tarzı dondurucu kapıların yardımıyla bile, istediğiniz şeyi almak için eğilmeniz gerekecek.

Satın al: Dondurulmuş yiyecekler için en iyi donduruculardan daha fazla yer ve taze ürünlere daha kolay erişim istiyorsanız.

Satın almayın: Donmuş yiyeceklere ulaşmak için eğilmeye dayanamıyorsanız.

Side-by-side Gardrop tipi buzdolapları

Bu tarz bir buzdolabı tamamen uzlaşmayla ilgilidir. Yan yana modeller, yerden tasarruf etmek ve ekstra özellikler sağlamak arasında bir denge sunar. Biri soldaki dondurucu, diğeri sağdaki buzdolabı için olmak üzere, ortadan ikiye ayrılmıştır. Kapıları da çok fazla açılmadıkları için nispeten dardır. Hızlı içecekler veya çocukların atıştırmalıklarına kolay erişim için özel çekmeceler beklemeyin. Yan yana buzdolapları çok sayıda dondurucu ve buzdolabı deposuna sahiptir. Bazı modellerde ayrıca kapalı buz yapıcılar, su sebilleri ve dokunmatik kontroller gibi süslü eklentiler bulunur.

Satın alın: Geniş bir depolama alanı ve bir avuç modern özellik istiyorsanız veya dar bir mutfağınız varsa.

Satın almayın: İçeceklere ve atıştırmalıklara hızlı veya çocuk dostu erişim için fazladan bölme arzuluyorsanız.

Uygunluğu kontrol etmeyi unutmak

Hangi buzdolabı stilini seçerseniz seçin, büyük bir yanlış adım uyup uymadığını kontrol etmek değildir. Yeni cihazın mevcut buzdolabınızla aynı noktaya sıkışacağından emin olun. Bunu eski biriminizin boyutlarını ölçerek yapın. Ardından bunları satın almayı planladığınız yeni buzdolabıyla karşılaştırın. İdeal olarak, yedek cihaz mevcut modelle aynı veya daha küçük olacaktır. Mevcut buzdolabınız yerleşik dolapların içindeki gömme bir köşede yaşıyorsa, bu özellikle önemlidir.

Karşı derinliğinizi ölçmek de aynı derecede önemlidir. Bazı buzdolapları tezgahlarınızın çok ötesine çıkarak mutfağınıza girebilir. Bir mutfak adanız varsa, buzdolabı kapılarını açmak veya buzdolabını geçmek için ne kadar boşluk bırakmanız gerektiğini ölçün.

Ön kapınız, koridorlarınız, bodrum kapılarınız gibi giriş noktalarını da ölçmeyi unutmayın. Herhangi bir beklenmedik sorun veya komplikasyondan kaçınmak için teslimat görevlisinin izleyeceği yolu önceden tahmin edin.

Depolama ve kapasiteyi hesaba katmamak

Hiçbir buzdolabı sahibi aynı değildir. Özel depolama ihtiyaçlarınıza uyan bir buzdolabı seçin. Çok fazla öğeyi uzun süre buz üzerinde tutma eğiliminde misiniz? Bol miktarda dondurucu alanı olan bir cihaz seçtiğinizden emin olun. Bu durumda yan yana model muhtemelen en iyisidir. Aksi doğruysa, büyük bir Fransız kapılı buzdolabı muhtemelen hızınız daha yüksektir.

Elbette olası satın alma işleminiz ikincil buzdolabı görevi görebilir. Bunun senaryoları küçük daireler, ikinci evler ve bodrum mini mutfaklardır. Aynı şekilde, halihazırda bağımsız bir buzdolabınız veya dondurucunuz varsa, muhtemelen depolama alanından ziyade fiyat çok önemlidir.

İndirimli renk ve yüzey

Sonunda yerleştiğiniz buzdolabının görünümü küçük bir mesele değildir. İşlevlerinin ve özelliklerinin dışında, bir buzdolabının (veya herhangi bir büyük cihazın) dış kısmı bir odanın dekoru üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Kötü seçim yaparsanız buzdolabı çevresiyle çakışabilir – mutfağınıza rastgele, hatta dağınık bir estetik verir.

Baktığınız görünüme bağlı olarak, yeni buzdolabınızın yakındaki diğer cihazların rengiyle (ve dokusuyla) eşleşmesine karar verebilirsiniz. Bunun tersini de yapabilir ve çarpıcı renklere veya retro esintili bir tasarıma sahip bir buzdolabı seçebilirsiniz. Odanın geri kalanı nötr olduğu sürece, ayırt edici cihazınız olumlu bir odak noktası görevi görecektir.

Yeni cihazınızın rengini ve kaplamasını nasıl seçeceğiniz konusunda derinlemesine bir dalış için tam kılavuzumuzu okuyun.

Küçük şeyleri dikkate almamak

Yeni bir buzdolabı satın alırken karşılaşabileceğiniz bir başka tuzak, diğer daha küçük faktörleri dikkate almamaktır. Örneğin iç mekânla ilgili ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Sebzelik çekmecelerini açıp kapatmak ne kadar kolay? Parmak eklemlerini veya önkolları sıyırabilecek veya çizebilecek keskin kenarlar var mı?

Bazen bir buzdolabında etler, soğuk etler, süt ürünleri veya peynir için ayrılmış bölmeler olmayabilir. Ayrıca bir buz makinesi, su pınarı veya otomatik doldurma su sürahisine sahip olmak istiyorsanız, yakınlarda bir su hattı olup olmadığını kontrol edin. Satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce bu bilgileri bilmek en iyisidir.