2000-3000 tl Arası Buzdolabı tavsiye


2000 - 3000 tl arası buzdolabı tavsiye

Buzdolabı satın almak önemli bir yatırımdır. Mevcut tüm seçeneklerle, yeni bir alışveriş yapmak çok zor olabilir. Önümüzdeki yıllarda mutlu olacağınız bir buzdolabı seçerken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli faktörlerin bir listesini derledik.

Stilleri

Modern buzdolapları çeşitli düzenlerde gelir. En yaygın stiller yan yana, üstte dondurucu veya altta dondurucu modellerdir. Her birinin dikkate alınması gereken avantajları ve dezavantajları vardır. Yan yana modeller, açıldığında daha az yer kaplayan daha küçük kapılara sahiptir, ancak donmuş pizza kutuları gibi geniş parçalara da sığmazlar. Üstünde dondurucu bulunan geleneksel buzdolapları genellikle diğer seçeneklerden daha düşük fiyatlıdır, ancak o kadar çekici değildir. Alt dondurucu seçenekleri kullanışlıdır çünkü soğutmalı bölmeye kolayca erişilebilir ve göz hizasında.

Buzdolabı Özellikleri

Yeni buzdolabı özellikleri değer ve rahatlık katar. Ayrıca daha yüksek bir fiyat etiketi ile gelme eğilimindedirler. Hangi özelliklerin sizin için önemli olduğunu düşünmek isteyeceksiniz. Ayarlanabilir raflar, alanınızı kişiselleştirmenizi sağlar. Kapı içi su ve buz dağıtıcıları birçok insan arasında popülerdir. (İpucu: Küçük çocuklarınız varsa, bu özellikten yararlanabilirsiniz.) Bazı modeller, belirli yiyecekleri daha taze tutmak için özel ısı kontrollü çekmeceler sunar.

Enerji verimliliği

Daha yeni buzdolapları daha az enerji kullanır, bu da sizin için tasarruf ve daha az çevresel etki anlamına gelir. ENERGY STAR sertifikalı buzdolaplarını arayın. Bu modeller, sera gazı emisyonlarını azaltırken, cihazınızın kullanım ömrü boyunca enerji faturalarınızda 300 dolara kadar tasarruf etmenizi sağlayan daha katı verimlilik yönergelerine uygundur.

Buzdolabı Ölçüler

Buzdolabı alanınıza sığmazsa dünyadaki tüm özelliklerin hiçbir anlamı yoktur. Çoğu buzdolabı iki tezgah arasında bulunur, bu nedenle genişliği ölçtüğünüzden emin olun. Ayrıca aletin derinliğine ve kapısının açılmasına da bakmak isteyeceksiniz. Eğer noktanızın derinliği yoksa veya bir adanız varsa, ters derinlik modeliyle gitmek isteyebilirsiniz. Yeni buzdolabınızın da yeni evine giderken tüm kapı aralıklarına sığması gerektiğini unutmayın.

Ek Özellikler

Ek özellik seçenekleri her yıl artıyor gibi görünüyor. Paslanmaz çelik, özellikle leke tutmaz yeni versiyonların ortaya çıkmasından bu yana hala popüler. Ancak siyah paslanmaz ve bronz dahil olmak üzere daha yeni seçenekler çekicilikte büyüyor. Bu yeni yüzeylere ek olarak, bazı mutfaklarda daha düşük fiyatlı klasik beyaz ve siyah kaplamalar çekici. Üst düzey bir görünüm için bazı yerleşik modeller, dolaplarınızla uyumlu olacak şekilde özelleştirilebilir.